Форум общения, общайтесь на разные темы

Объявление

Рад Вас приветствовать на нашем форуме

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум общения, общайтесь на разные темы » Новости форума » Чи обов'язково ангіну лікувати антибіотиками?

Чи обов'язково ангіну лікувати антибіотиками?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт усім, хто на форумі. Скажіть, а чи обов'язково ангіну лікувати антибіотиками? Чи можливо й без них обійтися. Зараз же, оскільки мені відомо, взагалі збираються антибіотики по рецепту продавати?

0

2

Треба такі питання ставити не тут на форумі, а йти до лікаря. Ви взагалі впевнені, що це ангіна?
Хоча, коли у мене була ангіна, мені призначали антибіотики. Але у мене температура була, й без антибіотика там було ніяк.

0

3

Та справа в тому, що у мене зараз немає можливості потрапити до лікаря. Тому, подобається це чи ні, мені прийдеться займатися самолікуванням.
А взагалі, дякую за відповідь. Мабуть, треба пити антибіотики. Тому що у мене також температура. Хоча, в принципі, й не висока.

0

4

Bobbi написал(а):

Привіт усім, хто на форумі. Скажіть, а чи обов'язково ангіну лікувати антибіотиками? Чи можливо й без них обійтися. Зараз же, оскільки мені відомо, взагалі збираються антибіотики по рецепту продавати?

Вам треба звернутися до лікаря. Чому? Тому що ангіна буває різна. Це може бути катаральна ангіна, яку можна вилікувати звичайним чаєм з малиною. А може бути, наприклад, лакунарна ангіна, коли усі лакуни повністю запевнені гноєм, висока температура. Це найбільш важкий тип ангіни. Й таку ангіну можна вилікувати тільки з допомогою антибіотиків.
Антибіотиків при ангіні https://receptika.ua/antibiotiki-pri-angine  повинен признавать лікар. Я, наприклад, пив Азітромицин. Приймав його сім днів. Двічі на день. Це якщо дозування 250 мг. А якщо 500 мг - то можна приймати один раз один раз.

https://i.postimg.cc/3Ntrc8Pz/25-04-2022-153348.jpg

0

Вы здесь » Форум общения, общайтесь на разные темы » Новости форума » Чи обов'язково ангіну лікувати антибіотиками?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно