Форум общения, общайтесь на разные темы

Объявление

Рад Вас приветствовать на нашем форуме

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум общения, общайтесь на разные темы » Игры » Дисбактеріоз

Дисбактеріоз

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго дня. Розкажіть мені, будь ласка, що таке дисбактеріоз. Звідти він береться? Та як його лікувати? Лікар сказав, що у мене після прийому антибіотиків цей дисбактеріоз. Чи може таке бути?

0

2

Дисбактеріоз - це коли порушується баланс мікрофлори у кишківнику. Тобто поганих бактерій стає більше, а гарних - менше. Внаслідок цього можуть бути такі порушення, як діарея, запор. Це треба лікувати.

0

3

ivan написал(а):

Дисбактеріоз - це коли порушується баланс мікрофлори у кишківнику. Тобто поганих бактерій стає більше, а гарних - менше. Внаслідок цього можуть бути такі порушення, як діарея, запор. Це треба лікувати.

Цікаво. Дякую за відповідь. А як лікувати цей дисбактеріоз? А якщо не лікувати, все це може само пройти?
Так не хочу йти до лікаря. Це, мабуть, до сімейного лікаря треба? До якого лікаря треба звертатися?

0

4

Bobbi написал(а):

Доброго дня. Розкажіть мені, будь ласка, що таке дисбактеріоз. Звідти він береться? Та як його лікувати? Лікар сказав, що у мене після прийому антибіотиків цей дисбактеріоз. Чи може таке бути?

У кишківнику живуть бактерій. Хороші та погані. Так повинно бути. Є певне співвідношення іх кількості, тобто баланс мікрофлори. Коли людина, наприклад, приймає антибіотики, то ці антибіотики порушують баланс - поганих бактерій стає більше. Якщо нічого не робити, то цей баланс порушується ще більше.
Щоб припинити цей процес - приймають пробіотики. Це медичні препарати, я складі яких є гарні бактерії.
Можете подивитися пробіотики на сайті аптеки D.S.   https://apteka-ds.com.ua/  Я там нещодавно бачив ФлораЧемп - цілий набір пробіотиків конкретно для кожного випадку.

https://i.postimg.cc/8PDZFH8g/19-03-2022-141213.jpg

0

Вы здесь » Форум общения, общайтесь на разные темы » Игры » Дисбактеріоз

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно