Добридень! Ребята, ви мені можете порадити хорошого виробника взуття? Справа в тому, що з дружиною вирішили купити нове взуття на літо, обійшли всі магазини, але так і не змогли визначитися, на якому бренді зупиниться.
Порадьте якісне взуття
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-23 14:32:22
Тут все залежить яке взуття вам потрібне, класичне чи спортивне. Я ось припустимо люблю спортивне взуття і віддаю перевагу Пуме, бренд дуже відомий, ті ж кросівки можна носити кілька сезонів.
Поделиться32023-04-23 14:32:54
Нам відомий цей виробник, тільки не знали, що він робить настільки якісне взуття. Потрібно буде подивитися на моделі кросівок від цього бренду, можливо, щось підберемо для себе.
Поделиться42023-04-23 14:33:57
Добридень! Ребята, ви мені можете порадити хорошого виробника взуття? Справа в тому, що з дружиною вирішили купити нове взуття на літо, обійшли всі магазини, але так і не змогли визначитися, на якому бренді зупиниться.
Вже кілька років замовляю взуття в інтернеті, завдяки чому економлю свій час та гроші. Ось на цьому сайті є багато якісного шкіряного взуття https://vittorossi.ua/ua/ для чоловіків та жінок, включаючи різне спортивне взуття. Я також замовляв і класику, тут уже кому що подобається.
На сайті знайдете багато знижок, особливо на всесезонне взуття, легко можна заощадити гроші. Якщо у вашому місті немає офлайн магазину нічого страшного, вам відправлять обраний вами товар поштою.
Отредактировано ProTexnik=) (2023-04-23 14:35:34)