Допоможіть вибрати червоне вино, хочу спробувати щось нове і, бажано, іноземне. Недавно дізнався про Совіньон, але не впевнений, що це правильний вибір. Підкажіть, які сорти Совіньон вам подобаються? Чим вони відрізняються? Які бренди варто розглянути?
Червоне вино
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-09-08 21:15:18
Звісно, я можу порадити вам імпортне вино, яке точно варто спробувати. Серед червоних вин Совіньон я б порекомендував звернути увагу на вина з Нової Зеландії та Чилі. Зазвичай вони мають яскраві фруктові ноти та гарну структуру. Наприклад, вино від бренду Kim Crawford або Cono Sur. Це відмінні варіанти для новачка!
Поделиться32023-09-08 21:16:24
Це точно добре вино? Яка країна виробник? Мені важливо вибрати щось дійсно якісне, навіть якщо я новачок у світі вин. Мабуть мены требо выслухати ще поради iнших людей, потім вже робити якісь висновки.
Поделиться42023-09-08 21:18:23
Допоможіть вибрати червоне вино , хочу спробувати щось нове і, бажано, іноземне. Недавно дізнався про Совіньон, але не впевнений, що це правильний вибір. Підкажіть, які сорти Совіньон вам подобаються? Чим вони відрізняються? Які бренди варто розглянути?
Вже кілька разів я купував червоне вино в магазині Гудвайн і можу порадити вам одне цікаве вино смачного сорту. Зверніть увагу на Santa Cecilia Semi Sweet Red. Це вино з Чилі, і воно має дивовижний букет фруктових ароматів і ноти спілих ягід. Особливість цього вина - напівсолодкий смак, що робить його відмінним вибором для тих, хто віддає перевагу м'якому і солодкуватому смаку.
Також я купував інші вина, весь список оголошувати не буду, просто зайдіть на сайт і подивіться асортимент.
Отредактировано ProTexnik=) (2023-09-08 21:40:13)