Форум общения, общайтесь на разные темы

Объявление

Рад Вас приветствовать на нашем форуме

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум общения, общайтесь на разные темы » Работа » Вакансії вигідні

Вакансії вигідні

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Вважаєте, де в ІТ краще починати кар'єру? Розділіть свої думки та досвід. Чув про різні підходи, але хочу знати вашу думку. Можливо, порадите, де знайти роботу, щоб просунутися в галузі?

0

2

Зараз активно шукаю роботу в ІТ-сфері, оскільки хочу почати заробляти та набувати досвіду ще під час навчання. Мені важливо, щоб роботодавець цінував ініціативність та був готовий вкладати в розвиток молодих спеціалістів

0

3

Важливо обрати компанію, яка вкладає у розвиток молодих спеціалістів, і тут Галактика дійсно може бути відмінним варіантом. На сайті Галактики зараз відкрито кілька цікавих вакансій, які можуть відповідати твоїм запитам. Перш за все, є вакансія молодшого розробника Java. Ця роль ідеально підходить для тих, хто тільки розпочинає свою кар'єру в ІТ і має базові знання Java і цікавиться Allure TestOps, передові практики управління якістю ПЗ https://galaktica.io/blog/allure-testops-ukraine/ . Також є вакансія аналітика даних, де ти зможеш працювати з великими масивами даних і вдосконалювати свої навички в цій галузі. Галактика також чудово підходить для тих, хто цікавиться штучним інтелектом, оскільки вони постійно шукають таланти для своїх проектів з машинного навчання. Компанія прагне створювати інноваційні продукти, що впливають на різні аспекти життя, тому тут ти зможеш не тільки працювати над цікавими проектами, але й реально впливати на інноваційні рішення.

0

Вы здесь » Форум общения, общайтесь на разные темы » Работа » Вакансії вигідні

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно